Sunday, August 2, 2009

KeK KeJu..

Oh ya...nak post yg ni jugak..kebetulan kelmarin xder sgt kejer nak dibuat..trus bukak peti..tgk2 ade cream cheese yg tak terusik..pastu teringatla ade satu resepi kek keju lam 1 majalah kat umah ni..try belek2...hm..nasib baik bahan2 die ada kat umah ne..trus kuar mangkuk,mixer dan mana2 yang ptt..trus bikin kek tuh...huhuhuh...sedap..................siap tarok eskrim kat atas die... *hmmm..mau badan aku tak naik...makan sedap2 ajer..huhuhuh..xper...mggu depan start mengeluarkan peluh dengan bersukan kembali...BERUSAHA WANI!!!!JGN MALAS BERSUKAN!!!* kikikikiki.. :P
* ni kek keju yang terhasil dari barang2 di dalam peti ais ku...huhuhuhu*

* sedapkan.....huhuhuhuh*
* ni yang setelah dipotong dan diletakkan aiskerim diatasnyer...yum3..*

1 comment:

  1. oh wayne dah ada blog..buat la followers, boleh mama follow

    ReplyDelete